Fluiditatea traficului este esențială pe autostrăzi, pe drumurile naționale, la intersecțiile majore și în orice peisaj urban. Pentru a optimiza fluxul autovehiculelor se impune crearea și implementarea unui sistem complex de monitorizare trafic, care va fi ulterior cu puterea de calcul aferentă pentru a procesa volumele de date și a le interpreta eficient astfel încât datele să permită realizarea unor scenarii eficiente de trafic.

Mulțumită tehnologiilor noastre CCTV, programelor de simulare și modelare predicativă, inginerii Traffic Plan pot măsura cu o acuratețe de 98% fluxul curent al oricărui tip de trafic.

Inginerii noștri calibrează programul cu datele măsurate iar echipa de consultanți propune diferite scenarii strategice, adaptate orașului, regiunii, nodului de trafic, punctului logistic sau altor zone de trafic.

Dacă sunteți pregătiți să beneficiați de avantajele unui trafic fluid, al unui oraș smart sau ale unei baze de transport inteligente, inginerii Traffic Plan sunt pregătiți pentru a efectua analiza proiectului dumneavoastră.