Traffic Plan lansează pagina oficială a companiei

Traffic Plan vă invită să vizitați noua noastră pagină web www.trafficplan.eu! Ca un pas important în viața fiecărei companii, lansarea site-ului nostru marchează momentul redefinirii gamei de servicii și prezentarea portofoliului nostru actual.

Traffic Plan aduce un ecosstem de  instrumente complexe și soluții capabile să monitorizeze traficul, să adune date în timp real și să ofere o bază solidă pentru previziunile de trafic. Scopul nostru este de a sprijini administrația locală și rutieră în prevenirea aglomerațiilor din intersecții, de pe centurile urbane, de pe principalele drumuri și poduri; de a atinge o fluiditate mai bună în oraș și zonele metropolitane; pentru a asigura o securitate rutieră sporită pentru toți participanții la trafic: pietoni, șoferi și motocicliști, cât și pentru a contura hărți de zgomot și emisii în vederea construirii unui mediu mai sănătos pentru comunitate.

Așadar,  vă invităm să vă informați, să evaluați și să ne întrebați despre gama de servicii oferită de Traffic Plan: procesare video, monitorizarea pietonilor, simulări de trafic, maparea zgomotului și monitorizarea parcărilor.

Pentru a explica mai bine clienților noștri ceea ce facem și cum funcționăm, sunteți invitați să accesați secțiunile dedicate studiilor de caz, expertizei și modalității de lucru.

Dacă sunteți interesat să analizați potențialele soluții pentru problema dvs. de trafic, vă rugăm să consultați secțiunea soluții – unde vorbim despre optimizarea fluidității traficului, soluții de procesare video și soluții de monitorizare a traficului.

O importanță majoră în domeniul nostrum, o dețin programele (software-le) folosite de echipa noastră de ingineri. Întrucât dorim să fim parte din elita industriei, ne-am angajat să folosim doar cele mai bune programe disponibile pe piață, pentru a oferi un serviciu prompt și de încredere.

Pentru recomandări, vă rugăm să vizitați secțiunea dedicată portofoliușui de proiecte, unde vom actualiza continuu lista cu proiecte din diferite domenii de aplicare.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați direct. Vă asigurăm de răspunsul nostru prompt și la subiect.